Kameleon Solutions & Salesforce u borbi protiv Korona virusa

U vreme globalne krize koja je pogodila sve segmente društva, veliki broj globalnih kompanija oseća moralnu obavezu da pomogne koliko može. Majstori brendinga kao što su Coca Cola ili McDonalds nas kroz grafička rešenja podsećaju da moramo stajati na određenom rastojanju od drugih, Nike da ostanemo kod kuće, a Saleforce se ipak odlučio za nešto konkretnije, da svim svojim korisnicima omogući besplatan pristup Quip platfomi za kolaboraciju.

Kako su rekli, rad od kuće je novi standard, ali su mnoge kompanije totalno nepripremljene za prebacivanje u “rad od kuće” model poslovanja. S toga su rešili da pomognu svojim partnerima kako bi njihovi zaposleni ostali kod kuće. Sve što je potrebno jeste da se registruju i (za sada) do kraja septembra dobijaju mogućnost besplatnog korišćenja ove jako dobre platforme za kolaboraciju.

Kameleon Solutions bi takođe da pomogne koliko može. Ono što smo mi spremni da ponudimo jeste naše znanje i vreme. Pozivamo sve zainteresovane zdravstvene ustanove koje brinu o zaraženima Korona virusom da nam se jave ukoliko žele da im potpuno besplatno omogućimo pristup Salesforce rešenju zvanom Health Cloud.

Health Cloud svim timovima određene ustanove može dati mogućnost reagovanja u hitnim situacijama, praćenja stanja pacijenata, kreiranje call centra i njegovu digitalizaciju. Dalje, pored besplatnog korišćenja Health Cloud sistema, omogućen je i pristup platformi zvanoj Tableau, koja grafički  prikazuje sve što se dešava u sistemu. Od grafikona koji pokazuju broj obolelih, do kriva koje pokazuju rast ili smanjenje obolelih, u realnom vremenu. Naravno, pored kreiranja sistema, voljni smo da zaposlenima tih zdravstvenih ustanova održimo obuku kako bi isti znali da koriste.

Napomena: Ukoliko dođe do prevelikog broja prijava, oni koji se budu prvi prijavili dobijaju prioritet shodno mogućnostima koje Kameleon Solutions tim može da podrži.

Kada smo kod besplatnih edukacija, u narednom periodu spremamo niz webinara za sve one koji u ovim teškim vremenima sede kod kuće, a voleli bi da nauče nešto više o Salesforce platformi.

Teme koje planiramo da pokrijemo jesu šta je CRM, prednosti rada u “cloud-u”, kao i pokažemo populani “demo”, gde će zainteresovani moći da pogledaju kako sve to zapravo izgleda.

Na kraju vas pozivamo da podelite vest kako bi neka zdravstvena ustanova mogla da dobije digitalno rešenje koje će joj pomoći u borbi protiv COVID-19.

Budite odgovorni, perite ruke i prijavite se za webinare ukoliko ste zainteresovani.

Prijava za seriju webinara    Prijavi se na Kameleon Newsletter i dobijaj redovno najnovije informacije iz Salesforce-a na srpskom.

    Kako Vam možemo pomoći

    Možete nas kontaktirati u kancelariji najbližoj Vama ili nam možete poslati upit putem forme na sajtu.