Kameleon Solutions won the Salesforce partner award!

Sa ponosom objavljujemo da je naš tim jedan od dobitnika nagrada za subsaharske  Salesforce partnere za 2022. godinu. Zahvaljujući ovom priznanju, postali smo prvi i trenutno jedini partner u jadranskom regionu koji je osvojio Salesforce nagradu.

U martu 2022. godine, Salesforce – CRM provajder broj 1 u svetu, izabrao je dobitnike u godišnjem izboru za partnere iz podsaharske Afrike. Ovim nagradama se odaje priznanje za izuzetan učinak članova Salesforce partnerskog ekosistema u podsaharskoj Africi (SSA) za fiskalnu 2022. godinu (do kraja januara 2022.). Dobitnici su se birali na osnovu doprinosa u uspehu korisnika i doprinosa partnera u prihodima u svakoj kategoriji. Događaj je po prvi put od početka pandemije održan uživo, a pobednici su izabrani u 8 kategorija.

Kameleon Solutions je dobio nagradu za Outstanding New Logo. U pitanju je priznanje za partnere koji su pozicionirali Salesforce kao vrhunsko rešenje za jedinstvene i složene poslovne izazove širom Afrike.

Kameleon Solutions je 2018. godine postao prvi sertifikovani Saleforce partner u Srbiji, a od tada smo proširili svoje poslovanje na Bliski istok i region subsaharske Afrike. U ovom trenutku, mi smo prvi i jedini partner u jadranskom regionu koji je osvojio Salesforce nagradu.

Naš tim se sastoji od pouzdanih i licenciranih Salesforce konsultanata sa dugogodišnjim iskustvom i desetinama globalnih projekata. Dovoljno smo veliki da vam ponudimo znanje i stručnost koju smo stekli servisiranjem mnogih korporativnih klijenata, a opet, dovoljno mali da bi nam stalo da se svaki naš klijent oseti kao da je jedini. Baš zbog toga možemo uveriti sve naše buduće klijente da će dobiti pažnju i posvećenost koju svaki projekat zaslužuje.

Naš portfolio usluga uključuje planiranje, razvoj, korišćenje, integraciju, adaptaciju i održavanje Salesforce rešenja. Do sada smo uspešno isporučili CRM rešenja širokom spektru klijenata kojima je bilo potrebno da implementiraju Salesforce module kao što su Sales Cloud, Service Cloud i Community Cloud.

Ipak, najponosniji smo na zadovoljstvo naših klijenata, njihove preporuke i vrhunske recenzije. Naša trenutna prosečna ocena koju su nam dali klijenti je 4.9 od 5, čime smo postigli odličan uspeh!

Da biste saznali više o našem radu, projektima, dostignućima i rezultatima, posetite naš sajt ili pogledajte ovaj video.

Ukoliko ste u potrazi za zvaničnim licenciranim Salesforce partnerom koji će rešiti vaše poslovne izazove, javite nam se!

Prijava na newsletter

Prijavi se na Kameleon Newsletter i dobijaj redovno najnovije informacije iz Salesforce-a na srpskom.    Kako Vam možemo pomoći

    Možete nas kontaktirati u kancelariji najbližoj Vama ili nam možete poslati upit putem forme na sajtu.