Kameleon Solutions na Techobank konferenciji

Kameleon Solutions je, zajedno sa Salesforce-om, bio učesnik i sponzor konferencije Technobank, koja je održana 22. i 23. septembra 2021. godine u beogradskom hotelu Crowne Plaza.

Technobank je vodeća konferencija i izložba u jugoistočnoj Evropi sa višedecenijskom tradicijom, koju odlikuju veliki broj posetilaca, poslednja inovativna rešenja renomiranih kompanija izlagača i stalni fokus na aktuelne teme iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija u bankarstvu, plaćanjima, finansijama i sigurnosti. Svake godine, predstavnici stručne elite razmenjuju iskustva i ideje tokom specijalizovanih panel diskusija i u međusobnoj interakciji na samoj izložbi.

Salesforce rešenja za sektor finansijskih usluga

Prvog dana konferencije posetioci su imali priliku da pogledaju predavanje na temu „Salesforce kao CRM rešenje u industriji finansijskih usluga“. Predavači su bili Ivan Marićević, Territory Manager kompanije Salesforce i Milan Radulović, CTO kompanije Kameleon Solutions – Salesforce Partner.

Radulović je predstavio Salesforce bankarska rešenja i uspešne priče nekih od najvećih svetskih fintech kompanija kao što su Barclay’s, Generali, Western Union, Intesa Sanpaolo, N26 i mnoge druge, koje koriste Salesforce rešenja kako bi unapredili svoje poslovanje i obezbedili zadovoljstvo korisnika.

Kameleon Solutions / Salesforce štand

Želite da saznate više o Salesforce fintech rešenjima?

Osim na predavanju, posetioci konferencije mogli su da se upoznaju sa Salesforce rešenjima i u izložbenom prostoru kompanije Kameleon Solutions.

Ukoliko ste propustili ovaj događaj, potpuno besplatno preuzmite materijale koje smo koristili tokom Techobank konferencije.

Prijava na newsletter

Prijavi se na Kameleon Newsletter i dobijaj redovno najnovije informacije iz Salesforce-a na srpskom.    Kako Vam možemo pomoći

    Možete nas kontaktirati u kancelariji najbližoj Vama ili nam možete poslati upit putem forme na sajtu.