Kameleon Solutions na prvoj regionalnoj Adria Summit konferenciji

Početkom maja 2022. godine održan je prvi regionalni Adria Summit, konferencija posvećena eCommerce industriji. Posetioci su imali priliku da prisustvuju nizu panela na temu jedne od najbrže rastućih industrija regiona i to u prelepom ambijentu hotela Kempinski Adriatic na istarskoj obali.

Igor Jovanovski, Kameleon Solutions, i Filip Novak, Salesforce

Kameleon Solutions i Salesforce podržali su ovaj važan regionalni događaj kao Platinum Partner, dok su članovi i saradnici našeg tima učestvovali i na dva panela.

Prvog dana konferencije, 5. maja, Igor Jovanovski – suosnivač i CEO kompanije Kameleon Solutions – učestvovao je u Wrap Up sesiji zajedno sa kolegama iz kompanija United Group, Elbet i MaxBet.

Drugog dana konferencije, 6. maja, Filip Novak – Territory Manager kompanije Salesforce – učestvovao je u panelu pod nazivom „Upravljanje očekivanjima kupca u uslovima stalnih industrijskih promena“. Osim Novaka, u ovom panelu mogli smo da čujemo i izlaganja stručnjaka iz kompanija Rakuten Viber, EY Technology Consulting, Infobip i CoING.

Kameleon Solutions je prvi sertifikovani Salesforce partner u Srbiji, ujedno prvi i najnagrađivaniji Salesforce partner u regionu.

Prijava na newsletter

Prijavi se na Kameleon Newsletter i dobijaj redovno najnovije informacije iz Salesforce-a na srpskom.    Kako Vam možemo pomoći

    Možete nas kontaktirati u kancelariji najbližoj Vama ili nam možete poslati upit putem forme na sajtu.