Kameleon Solutions nastavlja ekspanziju: Otvorena prva kancelarija u EU, a peta u svetu

Kameleon Solutions, vodeći Salesforce partner u Jadranskom regionu, nastavlja sa širenjem svog poslovanja, ovog puta ka tržištu EU, SAD i Kanade. Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo partnere i saradnike da je novo, peto predstavništvo kompanije Kameleon Solutions otvoreno u hrvatskoj prestonici – Zagrebu. 

Kompanija Kameleon Solutions osnovana je 2018. godine, sa centralom u Beogradu u Srbiji. Usledilo je otvaranje predstavništava u Skoplju (S. Makedonija), Amanu (Jordan) i Lagosu (Nigerija). Nakon više od pola decenije uspešnog poslovanja, došao je red i na petu kancelariju – na teritoriji Evropske Unije. Zagrebačko odeljenje vodiće Filip Novak i Ivan Nikšić

Od korporacije do partnera: Fuzija najboljih praksi

Filip Novak ima bogato iskustvo u radu sa Salesforce rešenjima, jer je poslednje četiri godine bio na poziciji jednog od voditelja prodaje za Jadranski region u kompaniji Salesforce. Nakon izuzetno uspešne saradnje i većeg broja velikih projekata koje je Kameleon tim uspešno sproveo sa Novakom, doneta je zajednička odluka: Novak će nastaviti svoju saradnju sa kompanijom Salesforce, ali na drugoj strani, kao Salesforce partner u okviru Kameleon tima. Zajedno sa Ivanom Nikšićem, preuzeo je upravljačku ulogu u predstavništvu kompanije Kameleon Solutions u Zagrebu, gde će raditi na implementaciji Salesforce rešenja za globalne klijente, sa fokusom na tržište EU, SAD i Kanade.

Ivan Nikšić se pridružio Kameleon timu nakon desetogodišnjeg operativnog vođenja porodične građevinske firme. Sa opsežnim iskustvom i vrhunskim poznavanjem građevinske industrije obavljaće funkciju operativnog direktora i svojim zanjem pomoći će u usmeravanju i unapređenju projekata u AEC industriji. Zajedno sa Filipom, donosi svežu perspektivu u Kameleon tim i pokreće nove inicijative usmerene na industrije koje pružaju obećavajuću perspektivu za dalji razvoj poslovanja.

Ovaj korak predstavlja značajnu priliku za rast kompanije Kameleon Solutions, a uvereni smo da će spoj najboljih praksi iz oba sveta imati značajan uticaj na kvalitet usluge koje pružamo klijentima. Dolaskom Filipa i Ivana, kao i otvaranjem nove kancelarije, dobićemo sinergiju znanja i iskustava dva pristupa –  Salesforce i partnerskog. 

Dalji planovi za EU poslovanje: Ponoviti dosadašnje uspehe – na novim tržištima

U poslednjih pet godina, Kameleon Solutions je realizovao više od 45 projekata implementacije Salesforce rešenja. Neki od značajnih među njima su uspešne implementacije CRM-a za Generali Osiguranje Srbija, deo Generali Grupe – jedne od vodećih globalnih osiguravajućih kuća – kao i za Sportvision, regionalnog lidera u prodaji sportske obuće, odeće i opreme. 

O uspešnosti projekata možda najbolje svedoči prosečna ocena zadovoljstva klijenata – 4,9 od 5. Sa 40 zaposlenih i više od 100 Salesforce sertifikata, Kameleon Solutions je jedan od najuspešnijih i najnagrađivanijih Salesforce partnera u ovom delu Evrope, a otvaranje EU kancelarije daje nam mogućnost da sve ove uspešne priče ponovimo na novim tržištima i globalnom nivou.

Prijava na newsletter

Prijavi se na Kameleon Newsletter i dobijaj redovno najnovije informacije iz Salesforce-a na srpskom.    Kako Vam možemo pomoći

    Možete nas kontaktirati u kancelariji najbližoj Vama ili nam možete poslati upit putem forme na sajtu.