Kameleon Solutions je Salesforce „Partner godine“ za region Jugoistočne Evrope!

Odlične vesti nam stižu iz Dablina! Naša kompanija, Kameleon Solutions, proglašena je za najboljeg Salesforce partnera u Jugoistočnoj Evropi za fiskalnu 2024. godinu. Ceremonija dodele nagrada održana je na skupu partnera EMEA tržišta u Salesforce Tower-u u Dablinu.

Iako smo do sad osvojili već dve Salesforce nagrade, ovu treću, možda i najznačajniju, zaista nismo očekivali. Zbog toga nam je ovo priznanje još slađe.

Još od osnivanja kompanije 2018. godine, naš primarni cilj je da pružimo sjajnu uslugu i kreiramo efikasna rešenja koja će napraviti dugoročan pozitivan uticaj na klijentovo poslovanje. Nagrade nam nikada nisu bile cilj, ali je ipak veliko zadovoljstvo biti prepoznat kao najbolji u onome što radimo. Priznanje za partnera godine je dokaz izuzetnog napora celog Kameleon Solutions tima koji je od prvog dana ujedinjen oko istih vrednosti i principa. Beskrajno smo ponosni jer smo zajedničkim trudom došli do ovog uspeha.

Mi smo Kameleon Solutions, prvi licencirani Salesforce partner u Srbiji i lider u implementaciji Salesforce rešenja u jadranskom regionu, podsaharskoj Africi i Saudijskoj Arabiji. Specijalizovani za digitalnu transformaciju, kreiramo Salesforce rešenja po meri. Pored tehničkih alata, pružamo i usluge edukacije i strateškog konsaltinga koji će vam pomoći da uspešno prevaziđete kompleksne poslovne izazove, (pre)stignete svoje KPI-eve i kreirate jake temelje za novu eru digitalnog poslovanja.

Prijava na newsletter

Prijavi se na Kameleon Newsletter i dobijaj redovno najnovije informacije iz Salesforce-a na srpskom.    Kako Vam možemo pomoći

    Možete nas kontaktirati u kancelariji najbližoj Vama ili nam možete poslati upit putem forme na sajtu.