Kameleon Solutions na Generali CRM CEE samitu

Kompanija Kameleon Solutions učestvovala je u organizaciji Generali CRM CEE događaja koji je održan 19. i 20. oktobra u Beogradu.

Samit je okupio predstavnike regionalnih Generali kompanija iz osam država (Poljska, Češka, Mađarska, Rumunija, Bugarska, Srbija, Hrvatska, Slovenija). Događaju su prisustvovale i kolege iz italijanske Generali centrale, kao i gosti iz svetskih grupa članica (Kina, Agentina…) koji su se uključili zahvaljujući internet prenosu uživo.

Prisutni su imali priliku da se detaljno informišu o celokupnoj Generali Group CRM transformaciji koja je sprovedena uz pomoć Salesforce rešenja. Naša kompanija Kameleon Solutions je na ovom samitu bila jedini Salesforce partner i prezentovala CRM rešenja za prodaju i korisničku podršku.

Osim poslovnih tema, konferencija je imala za cilj i da predstavi Srbiju i njenu kulturu u najlepšem svetlu, tako da su svi prisutni naučili da igraju kolo. U nastavku pogledajte fotografije sa događaja!

Prijava na newsletter

Prijavi se na Kameleon Newsletter i dobijaj redovno najnovije informacije iz Salesforce-a na srpskom.    Kako Vam možemo pomoći

    Možete nas kontaktirati u kancelariji najbližoj Vama ili nam možete poslati upit putem forme na sajtu.