Kameleon Solutions i Fakultet organizacionih nauka potpisali Memorandum o poslovnoj saradnji

Početkom decembra, kompanija Kameleon Solutions potpisala je strateški sporazum sa Fakultetom organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu.

Kameleon Solutions je jedna od 12 kompanija koja je 9. decembra 2021. potpisala Memorandum o poslovnoj saradnji sa FON-om. Kako je istakao prodekan za strateški razvoj i saradnju sa kompanijama, prof. dr Marko Mihić, u pitanju je „početak intenziviranja aktivnosti u smeru bliske saradnje sa privredom, jer je Fakultet organizacionih nauka prirodni partner kompanijama i institucijama liderima na srpskom i regionalnom tržištu“.

Projekat će studentima obezbediti kvalitetnije uslove studiranja i usavršavanja kroz zajedničku realizaciju stručnih praksi, obuka, treninga i edukacija, studija slučaja i takmičenja. Studenti će zahvaljujući direktnom kontaktu sa liderima kompanija naučiti kako da stečena znanja primene u praksi i osiguraju konkurentnu poziciju na tržištu rada.

Fakultet organizacionih nauka već decenijama obrazuje izuzetne stručnjake u oblasti informacionih tehnologija i menadžmenta, tako da nam je veliko zadovoljstvo što ćemo sadašnjim studentima pružiti priliku za dalji lični i profesionalni razvoj. Za Kameleon Solutions, ova saradnja je bila više nego očekivana, jer naši osnivači, kao i veći broj zaposlenih, dolaze upravo sa ovog fakulteta.

Memorandum o saradnji su potpisali Igor Jovanovski, jedan od osnivača naše kompanije, i prof. dr Milan Martić, dekan FON-a.

Prijava na newsletter

Prijavi se na Kameleon Newsletter i dobijaj redovno najnovije informacije iz Salesforce-a na srpskom.    Kako Vam možemo pomoći

    Možete nas kontaktirati u kancelariji najbližoj Vama ili nam možete poslati upit putem forme na sajtu.