Usluge

Pridružite se novoj eri poslovanja i razvoja aplikacija – zasnovana na Salesforce platformi!

Salesforce Cloud Platforma

Salesforce.com je vodeća cloud platforma koja vam omogućava da dobijete stabilno, sigurno i optimizovano rešenje prilagođeno vašim potrebama. Za sve ostalo, mi iz Kameleon Solutions smo tu da vam skrojimo rešenje baš po vašoj meri.

Naš portfolio usluga uključuje planiranje, razvoj, upotrebu, integraciju, prilagođavanje i održavanje Salesforce rešenja. Sa prefinjenim poznavanjem biznis procesa, razvoja i potrebama klijenata, naši Salesforce konsultanti mogu da vam pomognu da se prilagodite tržištu i četvrtoj digitalnoj revoluciji.

Uz naše iskustvo da dizajniramo i kreiramo cloud rešenja sledeće generacije, i Salesforce rešenja koja koriste milioni klijenta širom sveta, možete podići vaše poslovanje na potpuno viši nivo.

Salesforce platforma može pokriti mnogo različitih oblasti vašeg biznisa, počevši od prodaje i šireći se na druga područja koja su okrenuta kupcima, poput marketinga, analitike i korisničkog servisa.

Salesforce platforma nudi tehnološka rešenja na svim ovim poljima pa čak i više.

Uspešno smo isporučili rešenja širokom krugu klijenata koji su imali potrebu za implementacijom Salesforce modula kao što su Sales Cloud, Service Cloud i Communities.

Usluge koje nudimo

Salesoforce konsultacije

Govorimo vašim jezikom, razumemo vaše potrebe i predlažemo optimalna rešenja. Trudimo se da otkrijemo koren problema kako bismo ponudili najbolje moguće alternative njegovog rešavanja. Naša stručna rešenja povećaće produktivnost vašeg poslovanja i efikasnost u skladu sa zahtevima za automatizacijom poslovnih procesa.

Implementacija Salesforce rešenja

Dozvolite nam da izgradimo Salesforce rešenja na najproduktivniji način za vaš biznis. Uvažavajući jedinstvenost vaših poslovnih procesa, nudimo prilagođavanje Salesforce usluga skrojenih baš po vašim potrebama. Naš tim iskusnih Salesforce konsultanata, arhitekti i programera može ponuditi neuporedivo bolje usluge implementacije Salesforce rešenja nego bilo ko drugi sa ovih prostora.

Salesforce Integracija

Mi ćemo vam pomoći u integraciji najrelevantnijih Salesforce rešenja za vašu kompaniju. Naši programeri su grupa čarobnjaka koji će bez ikakvih problema uspeti da integrišu Salesforce rešenje u vaš softverski ekosistem.

Salesforce administracija i podrška

Zašto angažovati administratora sa punim radnim vremenom ukoliko vam je potreban samo povremeno? Mi vam možemo ponuditi sjajne Salesforce administrativne usluge po potrebi i pomoći da rešite bilo koji problem, kada se isti bude pojavio. Da li ste spremni da svoje postojeće Salesforce okruženje podignete na viši nivo?

Salesforce migracija podataka

Kada u potpunosti prelazite na novi sitem, pravilna migracija podataka je važna za uspeh vašeg novog poslovnog sistema. Naši konsultanti će vam pomoći da analizirate zahteve za migracijom podataka, a onda na osnovu detaljne analize kreirati rešenje prilagođeno vašim potrebama.

Tragate za najboljim licenciranim Salesforce partnerom?